Macramé ampel

De här fina macramé Amplarna är de senaste projektet jag har arbetat med och jag tycker de blir så fina. Jag älskar stilen som macramé amplarna medför både på vår altan och i köket, de ger en sån mysig bohemisk känsla. Jag har även gjort ett par stycken till mina föräldrars båt och det ser så fint ut även i den miljön, macramé passar perfekt in i båt och vanlife stilen! Det ger en sån härlig boho stil och jag älskar att något så simpelt kan tillföra så mycket känsla i ett rum! Vi har våra macramé amplar hänga på altanen med jordgubbar i och de röda små bären gör sig så fint tillsammans med macramé! Det bästa med dem är ju också att de blir så små när man tar ner dem och tar ur krukan, de är bara att vika ihop och lägga i en liten låda om man inte vill ha dem framme över vintern!

Vi har även ett par i köket med lite kryddor i, även dessa ger en så mysig känsla. Vi har verkligen snöat in oss på macramé och bohemisk inredning tillsammans med att odla någonting gott som vi kan äta/använda i maten. Toms kompisar har ju börjat kalla oss för Hippies, och jag är inte helt missnöjd att bli kategoriserad där om man säger så, haha!

De i köket har vi gjort lite kortare men också i en grön färg för att få lite mer liv i rummet!

Om ni, precis som vi, är helt sålda på macramé inredning så går dessa snart att beställa i vår Etsy butik, annars går det precis lika bra att beställa dem genom att skicka ett mail till oss på theswenglishadventure@gmail.com eller skicka ett DM på instagram! Färgerna som går att välja mellan är grön och vit (de som syns på bilderna ovan) men även marinblå, mörkgrå eller rosa. Har man andra specifika önskemål så kan man alltid fråga så ska jag se vad vi kan lösa!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s