Macramé väggbonad

Både stora och små macramé väggbonader, med macramé fjädrar/löv, är något som vi har fyllt hemmet med. Kanske en aning för mycket om det nu kan bli det? Men jag tycker verkligen att de är så fina och som jag har skrivit tidigare, den bohemiska stilen som macramé medför är något jag är helt såld på! En annan sak jag älskar med detta handarbete är att jag och barnen kan gå i skogen och leta pinnar till att kunna göra dessa fina macramé väggdekorationer, att göra en aktivitet som barnen tycker är kul samtidigt som jag får material till att arbeta på kvällarna. Det måste väl ändå vara den perfekta kombinationen?

De här stora väggbonaderna är något som jag har arbetat med länge. Jag sa för flera månader sedan att de skulle ut på vår Etsy butik men jag blev aldrig riktigt nöjd. MEN nu tror jag att jag har hittat den felande länken så jag har hängt en i vardagsrummet och två i köket, sålt en till svärmor och en till min mormor för att testa så att kvalitén håller för att sälja vidare sen! Den i vardagsrummet (på bilden) tycker jag gör sig så fint där, tillsammans med vår LP-spelare. Jag älskar de jordnära färgerna när jag gör macramé, det känns som de matchar så bra med den bohemiska stilen. Sen har jag även gjort liknande i olika pastellfärger för att de skulle passa i ett barnrum, vilket också blev fint även om det inte är min personliga stil!

De här små fjädrarna som är mer flätade i mitten bara älskar jag. Jag har säkert gjort 30 stycken i olika färger för jag är HELT förälskad i dem. De är små och diskreta men livar ändå upp lite. Vi har en liten som hänger i backspegeln i vår van men också flera som hänger lite runt om i hemmet. Är ni lika förälskade i dessa väggdekorationer som oss så finns de redan nu att klicka hem via vår Etsy butik, men det går precis lika bra att beställa genom att skicka ett mail till Theswenglishadventure@gmail.com eller genom ett DM på vår instagram!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s